Special Effects

Bij Raaya’s Wedding & Events kunt u special effecten huren voor evenementen bruiloften om een echte spektakel te maken. Special effecten zorgen voor extra luxe uitstraling en hebben altijd het wauw factor. Special effect maakt van je bruiloft, feest, modeshow, concert een echte show. Bij special effect moet je denken aan vuurwerk, confetti, naamprojectie en lage rook. Laat bij uw publiek een blijvende herinnering achter door gebruik te maken van onze special effect.

Overige

Stoel en tafeldecoratie

Door de ruime keuze in diverse soorten en kleuren stoelhoezen kunnen wij elk locatie omtoveren in een sfeervolle en chique omgeving. Bekijk foto’s hieronder om een indruk te krijgen van onze stoelen-en tafeldecoratie.

Centerpiece

Ben je op zoek naar tafeldecoratie voor je bruiloft?
Wij hebben diverse centerpieces die een goede indruk op gasten achter zullen laten.

Phirha’s

Een phirha is een laag bank waar een bruidspaar op gaat zitten tijdens de trouwceremonie van een hindoe huwelijk. Wij hebben Phirha’s op voorraad in verschillende kleuren.

Marho’s

Wilt jij iets unieks gecreëerd hebben op je trouwerij kies dan voor een stoffen mandap met een flowerwall.Wij creëren dat op maat en leverbaar in verschillende kleuren .
Bij ons kunt u terecht voor het huren van een betaalbare Maroh.
Tevens verkopen wij ook Pirha’s in alle kleuren.

Bruidsbanken

Wij beschikken over verschillende soorten bruidsbanken.

Flowerwalls

De stage zijn bedekt met zijden bloemen van hoge kwaliteit.

Weddding stage

Weddding stage

Een wedding stages is een bruidsbank met een wat groter decor en zijn in verschillende formaten leverbaar . Van 2 tot wel 20 meter breed .
Deze grotere opstellingen komen goed tot uitdrukking door deze te plaatsen op een podium.